Loading...

NOSALTRES / EVENTUS

La nostra metodologia de treball

Som especialistes en creació, disseny i impressió d’invitacions, detalls d’agraïment i elements de comunicació per a noces, batejos, comunions, esdeveniments d’empresa i altres esdeveniments especials.

A la nostra botiga un equip de dissenyadors gràfics t’atendrà i durà a terme la teva petició aportant tota la seva creativitat i oferint-te el millor servei.

Disposem d’una varietat extensa de catàlegs d’invitacions de dissenys propis i exclusius, tant d’estil creatiu com d’informal o clàssic. I si veniu amb una idea molt formada de la vostra invitació, o bé en voleu una d’exclusiva per a vosaltres, us ajudem a donar-li forma. Podem crear la resta de papereria per a l’esdeveniment que faci joc amb la vostra invitació totalment personalizat.

Som garantia de qualitat i compromís perquè ens avala una llarga tradició familiar en el món de la impremta. Fa més d’un segle que imprimim paper!

Tenim un taller d’impressió propi (amb maquinària òfset, artesanal i digital), en el qual fem, exclusivament, papereria personalitzada d’alt nivel.

En controlar tot el procés de principi a fí, et garantim la màxima qualitat i el màxim servei.

Només utilitzem papers d’alta gamma per als nostres dissenys.

A més, tot el nostre paper prové de boscos gestionats responsablement, amb el segell de FSC.

El nostre taller

Tenim un taller d’impresió propi (amb maquinaria offset, artesanal i digital), en el que fem, exclusivament, papelería personalizada d’alt nivel.

També tenim una exposició de regals per a convidats tan completa, que és pràcticament impossible sortir de la nostra botiga sense el regal perfecte per als vostres convidats.

Som l’empresa que treballa amb més proveïdors d’aquest sector, per això, la varietat està garantida.

La nostra professionalitat està més que demostrada: som l’empresa referent del sector.

CONTACTA AMB NOSALTRES

L’equip

Dissenyadores gràfiques amb moltes ganes d’ajudar-te!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ut suscipit lectus, nec feugiat urna. Ut nisi sapien, pulvinar id augue in, vulputate cursus felis. Nam vehicula ornare ligula, non blandit diam blandit et. Aenean iaculis euismod facilisis. Donec non nunc pulvinar, faucibus enim non, tristique massa. Cras at vestibulum metus, et rhoncus lorem. Etiam neque velit, viverra eu nisi quis, elementum pulvinar erat.

@eventusbarcelona

Segueix-nos i no et perdis ninguna novetat a Instagram

Subscriu-te a Eventus

Subscriu-te a la nostra Newsletter. Rep les últimes noticies sobre Eventus. Mantingue’t sempre actualitzat.

Política de privacidad: *
Gracias por tu suscripción.
Hubo un error: inténtelo de nuevo más tarde.